Full name Familienname, Vorname
Kroyer, Gerhard
 
 

Results 1-20 of 61 (Search time: 0.001 seconds).

PreviewAuthor(s)TitleTypeIssue Date
1Kroyer, Gerhard ; Zakaria, Michael Evaluation of Polyphenols and Antioxidant Activity of Coffee and Coffee BeveragesArtikel Article 2013
2Kroyer, Gerhard ; Zakaria, Michael Polyphenols and Antioxidant Activity of Coffee and Coffee BeveragesKonferenzbeitrag Inproceedings2013
3Kroyer, Gerhard ; Zakaria, Michael Evaluation of Polyphenols and Antioxidant Activity of Coffee and Coffee BeveragesKonferenzbeitrag Inproceedings2013
4Kroyer, Gerhard ; Hüthmayr, Alexander Evaluation of Polyphenols and Antioxidant Activity of Grapr PomaceKonferenzbeitrag Inproceedings2013
5Kroyer, Gerhard ; Hüthmayr, Alexander Evaluation of Polyphenols and Antioxidant Activity of Grape PomaceKonferenzbeitrag Inproceedings2013
6Kroyer, Gerhard ; Molnar, Timea Bioaktive Inhaltsstoffe und antioxidative Aktivität von Kakao und SchokoladeKonferenzbeitrag Inproceedings2012
7Kroyer, Gerhard ; Molnar, Timea Evaluation of polyphenols and antioxidative activity of cocoa and chocolate productsArtikel Article 2011
8Kroyer, Gerhard ; Schalko, Werner Evaluation of polyphenols and antioxidant activity of Austrian honeyKonferenzbeitrag Inproceedings 2011
9Kroyer, Gerhard Bioactive compounds and functional properties of Ginkgo Biloba and Cola extractsKonferenzbeitrag Inproceedings 2011
10Kroyer, Gerhard Polyphenols and antioxidant activity of selected Austrian wines and grape juiceKonferenzbeitrag Inproceedings 2011
11Kroyer, Gerhard ; Molnar, Timea Evaluation of polyphenols and antioxidative activity of cocoa and chocolate productsKonferenzbeitrag Inproceedings 2011
12Kroyer, Gerhard Polyphenols and antioxidant activity of selected Austrian wines and grape juiceKonferenzbeitrag Inproceedings 2011
13Kroyer, Gerhard ; Molnar, Timea Bioactive ingredients in cocoa and chocolate products and their health promoting propertiesKonferenzbeitrag Inproceedings 2011
14Kroyer, Gerhard Stevioside and Stevia-sweetener in food: application, stability and interaction with food ingredientsArtikel Article2010
15Kroyer, Gerhard Polyphenolische Inhaltsstoffe und ernährungsphysiologische Wirkungen von Produkten aus der WeinverarbeitungKonferenzbeitrag Inproceedings 2010
16Kroyer, Gerhard Polyphenolic Compounds in Viniculture Products and their Health Impact in Consideration of Gut MicroecologyKonferenzbeitrag Inproceedings 2010
17Muradic, S ; Karacic, D ; Mahmutovic, O ; Mutovic, F ; Sofic, E ; Kroyer, Gerhard Total sulphur and organosulphur compounds in garlic and ramsons plant organs at the end of vegetative periodArtikel Article2010
18Sofic, E ; Copra-Janicijevic, A ; Salihovic, M ; Tahirovic, Ismet ; Kroyer, Gerhard Screening of medicinal plant extracts for quercetin-3rutinoside (rutin) in Bosnia and HerzegovinaArtikel Article2010
19Muradic, S ; Karacic, D ; Mahmutovic, O ; Mutovic, F ; Sofic, E ; Kroyer, Gerhard Total sulphur and organosulphur compounds in garlic and ramsons plant organs at the end of vegetative periodKonferenzbeitrag Inproceedings 2010
20Kroyer, Gerhard Bioactive compounds in wine and their health promoting propertiesKonferenzbeitrag Inproceedings 2010

Results 1-10 of 10 (Search time: 0.001 seconds).

PreviewAuthor(s)TitleTypeIssue Date
1Hutter Adine Anna - 2014 - Etablierung von HPLC-MSMS-Methoden zur Bestimmung von...pdf.jpgHutter, Adine Anna Etablierung von HPLC-MS/MS-Methoden zur Bestimmung von Amphenicolen in Milch und MilchproduktenThesis Hochschulschrift 2014
2Zakaria Michael - 2013 - Evaluierung der phenolischen Inhaltsstoffe und der...pdf.jpgZakaria, Michael Evaluierung der phenolischen Inhaltsstoffe und der antioxidativen Aktivität von Kaffee und KaffeeproduktenThesis Hochschulschrift 2013
3Hüthmayr, Alexander Evaluierung der phenolischen Inhaltsstoffe und der antioxidativen Aktivität von WeintraubentresterThesis Hochschulschrift2012
4Molnar, Timea Evaluierung der phenolischen Inhaltsstoffe und der antioxidativen Aktivität von Kakao- und Schokoladeprodukten aus ÖsterreichThesis Hochschulschrift2012
5Meltsch, Angelika Implementierung eines Qualitätsmanagementsystems im Lebensmittelhandel unter besonderer Berücksichtigung der HACCP AnalyseThesis Hochschulschrift2008
6Engel, Wolfgang Evaluierung von funktionellen bioaktiven Substanzen und der antioxidativen und Radikalfänger-Eigenschaften von Kernen ausgewählter FrüchteThesis Hochschulschrift2004
7Molla, Tesfaye Nutritional - physiological and antioxidant activity of herbal tea and extractsThesis Hochschulschrift2004
8Vranckx Herrera, Sabine Untersuchungen über das Retentionsverhalten von ausgewählten Organochlor-Pestiziden in verschiedenen BodenartenThesis Hochschulschrift2003
9Basuki, Yulita Ernährungsphysiologische Bedeutung und Wirkung von WeintraubenkernölThesis Hochschulschrift2003
10Hatzl, Christian Evaluierung von Phytoestrogenen als funktionelle bioaktive Substanzen in LebensmittelnThesis Hochschulschrift2001