Toggle navigation
reposiTUm
ÜBER REPOSITUM
HILFE
Anmelden
Aktuelles
Browsen nach
Publikationstypen
Organisationseinheiten
Forschende
Projekte
TU Wien Academic Press
Open-Access-Schriftenreihen
Hochschulschriften
Digitalisate
Erscheinungsjahr
DC Element
Wert
Sprache
dc.contributor.author
Herwig, Christoph
-
dc.date.accessioned
2023-02-16T11:31:35Z
-
dc.date.available
2023-02-16T11:31:35Z
-
dc.date.issued
2022-09-20
-
dc.identifier.citation
<div class="csl-bib-body"> <div class="csl-entry">Herwig, C. (2022, September 20). <i>Precision fermentation strategies for novel food proteins</i> [Conference Presentation]. 5th Food Science and Human Nutrition 2022, Spain.</div> </div>
-
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/20.500.12708/153012
-
dc.language.iso
en
-
dc.subject
Bioprocess Optimization
-
dc.subject
Precision Fermentation
-
dc.title
Precision fermentation strategies for novel food proteins
en
dc.type
Presentation
en
dc.type
Vortrag
de
dc.type.category
Conference Presentation
-
tuw.researchTopic.id
M6
-
tuw.researchTopic.id
C6
-
tuw.researchTopic.name
Biological and Bioactive Materials
-
tuw.researchTopic.name
Modeling and Simulation
-
tuw.researchTopic.value
50
-
tuw.researchTopic.value
50
-
tuw.publication.orgunit
E166-04-1 - Forschungsgruppe Bioprozess-Technologie
-
tuw.event.name
5th Food Science and Human Nutrition 2022
-
tuw.event.startdate
20-09-2022
-
tuw.event.enddate
21-09-2022
-
tuw.event.online
On Site
-
tuw.event.type
Event for scientific audience
-
tuw.event.country
ES
-
tuw.event.presenter
Herwig, Christoph
-
tuw.event.track
Single Track
-
wb.sciencebranch
Industrielle Biotechnologie
-
wb.sciencebranch.oefos
2090
-
wb.sciencebranch.value
100
-
item.languageiso639-1
en
-
item.openairetype
conference paper not in proceedings
-
item.grantfulltext
none
-
item.fulltext
no Fulltext
-
item.cerifentitytype
Publications
-
item.openairecristype
http://purl.org/coar/resource_type/c_18cp
-
crisitem.author.dept
E166-04-1 - Forschungsgruppe Bioprozess-Technologie
-
crisitem.author.parentorg
E166-04 - Forschungsbereich Bioverfahrenstechnik
-
Enthalten in den Sammlungen:
Presentation
Zur Kurzanzeige
Seiten Aufrufe
135
aufgerufen am 01.12.2023
Google Scholar
TM
Check