Toggle navigation
reposiTUm
ABOUT REPOSITUM
HELP
Login
News
Browse by
Publication Types
Organizations
Researchers
Projects
TU Wien Academic Press
Open Access Series
Theses
Digitised Works
Year of Publication
Record link:
http://hdl.handle.net/20.500.12708/179310
-
Title:
Untersuchungen zur Verlängerung der Mindesthaltbarkeitsdauer von Lebensmitteln in modifizierten atmosphärischen Verpackungen (MAP)
de
Citation:
Washüttl, M. (2001).
Untersuchungen zur Verlängerung der Mindesthaltbarkeitsdauer von Lebensmitteln in modifizierten atmosphärischen Verpackungen (MAP)
[Dissertation, Technische Universität Wien]. reposiTUm. http://hdl.handle.net/20.500.12708/179310
-
CatalogPlus:
AC03308103
-
Publication Type:
Thesis - Dissertation
en
Language:
German
-
Authors:
Washüttl, Michael
-
Advisor:
Tacker, Manfred
-
Organisational Unit:
E160 - Institut für Lebensmittelchemie und Lebensmitteltechnologie
-
Date (published):
2001
-
Number of Pages:
174
-
Keywords:
Lebensmittel; Verpackung; Modifizierte Atmosphäre; Haltbarkeit
de
Appears in Collections:
Thesis
Show full item record
Page view(s)
65
checked on Dec 1, 2023
Google Scholar
TM
Check