Toggle navigation
reposiTUm
ABOUT REPOSITUM
HELP
Login
News
Browse by
Publication Types
Organizations
Researchers
Projects
TU Wien Academic Press
Open Access Series
Theses
Digitised Works
Year of Publication
Record link:
http://hdl.handle.net/20.500.12708/181814
-
Title:
Die Bedeutung der Zusammensetzung und des Nährwerts von Zwischenmahlzeiten
de
Citation:
Steiner, H.-J. (2004).
Die Bedeutung der Zusammensetzung und des Nährwerts von Zwischenmahlzeiten
[Diploma Thesis, Technische Universität Wien]. reposiTUm. http://hdl.handle.net/20.500.12708/181814
-
CatalogPlus:
AC04371231
-
Publication Type:
Thesis - Diplomarbeit
en
Language:
German
-
Authors:
Steiner, Hans-Jörg
-
Advisor:
Steiner, Ingrid
-
Organisational Unit:
E166 - Institut für Verfahrenstechnik, Umwelttechnik und Technische Biowissenschaften
-
Date (published):
2004
-
Number of Pages:
101
-
Appears in Collections:
Thesis
Show full item record
Page view(s)
29
checked on Dec 1, 2023
Google Scholar
TM
Check