Toggle navigation
reposiTUm
ABOUT REPOSITUM
HELP
Login
News
Browse by
Publication Types
Organizations
Researchers
Projects
TU Wien Academic Press
Open Access Series
Theses
Digitised Works
Year of Publication
Title:
Antioxidative Wirkung von Lignin : Lignin als Lebensmittelzusatzstoff - eine Machbarkeitsstudie
de
Other Titles:
Lignin as Food Supplement - A Feasibility Study
en
Language:
German
-
Authors:
Hofbauer, Cornelia
-
Qualification level:
Diploma
-
Advisor:
Friedl, Anton
-
Assisting Advisor:
Beisl, Stefan
-
Issue Date:
2021
-
Citation:
Hofbauer, C. (2021).
Antioxidative Wirkung von Lignin : Lignin als Lebensmittelzusatzstoff - eine Machbarkeitsstudie
[Diploma Thesis, Technische Universität Wien]. reposiTUm. http://hdl.handle.net/20.500.12708/79947
-
Number of Pages:
110
-
Keywords:
Bioraffinerie; Lignin; Lebensmittelzusatzstoff; Nahrungsergänzungsmittel
de
Biorefinery; Lignin; Food additive; Dietary supplement
en
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.12708/79947
-
Library ID:
AC16173121
-
Organisation:
E166 - Institut für Verfahrenstechnik, Umwelttechnik und technische Biowissenschaften
-
Publication Type:
Thesis
en
Hochschulschrift
de
Appears in Collections:
Thesis
Show full item record
Items in reposiTUm are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Google Scholar
TM
Check